שלום לכולם,
קוראים לי סרגיי, אני חדש פה בפורום.
לפני לא הרבה זמן הכתה בי מחשבה חדשה שהנה אני בן שלושים ומעולם לא הייתי בעלים של רכב! אני תל אביבי מגיל עשר, להורים שאף פעם לא קנו רכב, וכל החיים הסתפקתי בגלשן ואופניים.
אחד הספרים האהובים עלי זה "בדרכים" של קרואק, אשר תמיד עשה לי חשק פשוט לתת גז ולנסוע...
אז החלטתי שדיי אני צריך גלגלים!
משום מה אני אוהב להקשות על עצמי אז אמרתי אם כבר אז בוא נכנס לנישה של מלא משוגעים עם מלא ידע, אהבה וניסיון אמיתי בתחום הזה. ומה טוב יותר מלדבר עם מישהו כמו רני שבטח מבין דבר או שתיים בנושא. מפה לשם הוא אמר "מקוררי האוויר" אני אמרתי נשמע מעולה ויצאנו לדרך לחפש לי רכב.
מי שראה אותי במפגש השנתי, זה אני וזאת "לנה". vw type 3 notchback 1967.
אז את לנה מצאנו בירושליים, והכל פשוט הסתדר, רציתי רכב ישן ובדיוק חזרתי מגרמניה זה נראה לי מושלם. ושלא לדבר על האוטו... ))
אז לפני שבוע העברתי אותה טסט, עברה בהצלחה. ועכשיו לאט לאט אני מתחיל להכנס לראש וקולט שיש לי רשימה ארוכה של דברים שצריך לעשות. החל מרעשים קטנים במנוע, בעיות הנעה ועד לפנים הרכב. היום אני עובד בפיתוח ווב, ורני עוד שניה לא עונה לי לטלפונים כי עדין לא מצאתי את הפורום. אז הנה אני פה רני הכל בסדר, מתחילים לעבוד )
במקצוע אני מעצב תעשייתי, ובתחום הזה רכב נחשב למוצר ההמוני המורכב ביותר שיש. בשבילי לנה היא כמו צעצוע ענק שהקיפו עוד לא לגמרי ברור לי. ואני אוהב לעבוד עם הידים, לפרק ולהרכיב ונראה שיש לי מלא מה ללמוד מכם.
אז כמה דברים קטנים:
- אני מחפש חגורות בטיחות.
- ואני מחפש סוויץ'. עד כה מצאתי באינטרנט רק את זה:
http://www.ebay.com/itm/VW-TYPE-3-CO...item20ceb4d7a1
האם סוויץ' של חיפושית מתאים? או מישהו שמע או ראה איפושהו שיש סוויץ' של ווריאנט ביותר זול?
תודה